Lucrări de asfaltare pe drumul dintre Căpușu Mare și Râșca

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 103K Căpușu Mare – Râșca au demarat lucrări de întreținere care vizează un sector de drum în lungime de peste 18,5 kilometri, de la kilometrul 9+435 până la kilometrul 27+955.

Din acest total, pe un sector de drum în lungime de 10 kilometri, cuprins între kilometrul 17+955 și kilometrul 27+955, lucrările de întreținere se vor finaliza cu așternerea unui nou covor asfaltic.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, afirmă că „importanța acestor lucrări e dată de faptul că drumul judeţean 103K reprezintă o rută de acces alternativă, diferită de cea pe care o oferă drumurile naţionale, spre una dintre cele mai importante zone montane şi turistice din judeţ, staţiunea Fântânele – Beliş”.

Lucrările vor consta în plombări, tratarea burdușirilor, realizarea de șanțuri și acostamente, completarea de acostamente, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea și prelungirea podețelor precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleNoi investiții americane în infrastructura transfrontalieră din regiune
Next articleUnitate mobilă de terapie intensivă pentru județul Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + fourteen =