Adrian Oros: Rectificarea bugetară este necesară pentru relansarea economiei

Trimite și altora

Rectificarea bugetară adoptată de Guvern oferă toate resursele financiare pentru ca România să treacă cu bine peste actuala criză, care este una fără precedent. Declarația îi aparține ministrului Agriculturii, Adrian Oros, care a organizat o conferință de presă la Cluj, în care a precizat că bugetul ministerului a crescut cu 3,44 miliarde de lei.

Rectificarea bugetară are în vedere o contracție a economiei de 3,8 la sută și un deficit bugetar de 8,6 la sută în acest an. Guvernul prognozează o revenire rapidă a economiei, care a fost afectată de măsurile menite să combată răspândirea coronavirusului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCrește numărul pacienților cu COVID-19 la ATI: 497
Next articleFinanțare europeană de 15 milioane de lei pentru spitalele clujene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen − one =