A fost încheiat contractul pentru studiile geotehnice pentru Spitalul Monobloc de Copii

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul care are drept ca obiect serviciile de investigare geotehnică a terenurilor de fundare pentru terenul destinat Spitalului Pediatric Monobloc.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune că „Intrăm într-o nouă etapă, absolut necesară pentru ca edificarea noului Spital Pediatric Monobloc să se realizeze în condiții de maximă siguranță și control. Ne dorim ca termenele de realizare să fie cât mai scurte, astfel încât și construcția propriu-zisă a spitalului să poată începe cât mai curând”.

Valoarea contractului este de 134.220 de lei, la care se adaugă TVA, iar prestarea serviciilor se va realiza în maxim 30 de zile.

Serviciile care urmează să fie furnizate de către societatea cu care a fost semnat contractul constau în realizarea forajelor, a penetrărilor dinamice, prelevarea de probe și analizarea lor în laboratoare de specialitate, precum și întocmirea unui studiu geotehnic.

În urmă cu câteva zile, Consiliul Județean Cluj a încheiat și contractul care vizează întocmirea documentațiilor topografice și cadastrale pentru terenul pe care va fi construit Spitalul Pediatric Monobloc de la Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTârgul Produs de Cluj revine în Cluj-Napoca
Next articleLicitație pentru zona Park&Ride de lângă aeroportul din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight + 12 =