Licitație pentru zona Park&Ride de lângă aeroportul din Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a inițiat licitația pentru execuția lucrărilor de construcții în cadrul obiectivului de investiții „Park and Ride” ce va fi realizat în vecinătatea aeroportului clujean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, afirmă că „Această investiție va contribui esențial la decongestionarea traficului și la o mai mare mobilitate în Cluj-Napoca, după modele care funcționează deja cu succes în marile orașe europene”.

Lucrările vor consta în amenajarea accesului din drumul național și a unei platforme pentru zona de parcare, cu 863 de locuri de parcare, acces auto și pietonal cu dotările aferente, dar și o stație de bike sharing cu tot ce presupune aceasta. De asemenea, este prevăzută și amenajarea unui terminal tip autogară, care va cuprinde Corp C1 – clădire terminal și copertină, Corp C2 – copertină autocare și piațetă publică. În ceea ce privește Corpul C1, parterul clădirii va asigura spații de așteptare, recepție, cafenea, spații tehnice și grupuri sanitare pentru desfășurarea în condiții optime a activităților specifice unui terminal iar etajul va adăposti o zonă de servicii publice.

Durata estimată de execuție a lucrărilor este de maxim 16 luni de la data emiterii ordinului de începere a execuției lucrărilor, în care se va include și perioada de timp friguros.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 45.704.665,74 de lei, fără TVA. Termenul limită de primire a ofertelor este data de 1 octombrie 2020, ora 15.00, iar cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic va fi aleasă pe baza criteriului de atribuire „cel mai bun raport calitate-preț”.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY