A fost finalizată asfaltarea drumului județean din Fizeșu Gherlii

Trimite și altora
 

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de așternere a covorului asfaltic derulate pe drumul județean 109C Fizeșu Gherlii – intersecția cu DJ 161D.

A fost, astfel, vizat un sector de drum în lungime de aproximativ cinci kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 4+100 și 9+000, cel care traversează, practic, întreaga localitate Fizeșu Gherlii, până la intersecția cu drumul județean DJ 161D.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune că „Odată finalizată asfaltarea acestui ultim tronson, întreg drumul județean 109C, de la Gherla, prin Fizeșu Gherlii, Sântioana, Țaga, Sucutard, Geaca, și până la joncțiunea cu drumul național DN 16 oferă condiții excelente de circulație, în deplină siguranță, pentru toți participanții la trafic”.

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar, afirmă că ”modernizarea infrastructurii reprezintă una dintre condițiile atragerii de investitori, care să dezvolte întreaga zonă”.

Anterior lucrărilor de asfaltare au fost executate operațiuni premergătoare constând în plombări și burdușiri.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de aducere la profil a acostamentelor, de completare a acostamentelor cu piatră spartă, urmând să fie realizate inclusiv șanțuri și marcaje rutiere.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUSAMV Cluj, implicată în conturarea unei strategii europene legată de viitorul recoltelor de pe continent
Next articleTot mai multe persoane cu infecție COVID-19, la ATI: 1 092
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen − 2 =