A fost finalizat drumul Alunișu – Săcuieu – Vișagu

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a finalizat integral lucrările derulate pe drumul județean 103J Alunișu – Săcuieu (DJ 103H) – Vișagu.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune că “Lucrările pe acest drum sunt parte a unei strategii coerente și a unui program mult mai amplu care vizează punerea în valoare a imensului potențial turistic de care dispune zona montană a județului“.

La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar, afirmă că administrația județeană va continua eforturile pentru a oferi tuturor locuitorilor Clujului acces la o infrastructură decentă.

Astfel, după asfaltarea a două sectoare de drum în lungime de 5,6 kilometri, de la kilometrul 7 până la kilometrul 12+600, investiția a fost complet finalizată prin realizarea lucrărilor la acostamente, montarea parapeților metalici de siguranță și trasarea marcajelor rutiere marginale.

Anterior acestor operațiuni, ca etape premergătoare așternerii de covor asfaltic, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea și curățarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY