Morphoza anunță calitatea sa de membru fondator al Studio Alliance

Trimite și altora

Compania clujeană specializată în amenajarea spațiilor de birouri, Morphoza, are plăcerea de a anunța faptul că se alătură, în calitate de membru fondator, organizației Studio Alliance – un grup format din experți din sfera amenajării spațiilor de lucru, care împărtășesc valori etice și obiective comune în livrarea proiectelor pe întreg teritoriul european.

Studio Alliance a fost înființat ca răspuns la accelerarea globalizării și le oferă clienților cunoștințe din piața locală combinate cu experiența rezultată din implementarea a numeroase proiecte de design în peste 5.000 de clădiri din 26 de țări.

Principalele servicii puse la dispoziția clienților de membrii Studio Alliance includ consultanță, arhitectură și design interior, mobilare și fit-out pentru spații de birouri. Criteriile de selecție a membrilor au vizat dimensiunea companiei, expertiza acesteia pe piața locală, longevitatea și succesul afacerii, precum și experiența în colaborarea cu brand-uri globale și companii multi-naționale.

Cu o experiență de 16 ani în domeniul design-ului de interior și al proiectelor de amenajare livrate la cheie pentru unele dintre cele mai renumite brand-uri internaționale, Morphoza oferă un spectru larg de servicii – design,  fit-out, mobilare și consultanță în transformare organizațională – devenind o sursă importantă de cunoștințe din domeniu pentru partenerii Studio Alliance.

Afilierea sa la Studio Alliance și la grupul său de membrii talentați, care împărtășesc aceeași viziune de a pune clienții în centrul a tot ceea ce fac, reprezintă pentru Morphoza o oportunitate importantă de a-și consolida și extinde în continuare aria de expertiză în implementarea de proiecte îndrăznețe în spațiul european.

Diana Calfa, Creative Strategist și Managing Partner Morphoza, afirmă: „Cu toate că au cerințe și nevoi diferite, atât ocupanții spațiilor de birouri cât și proprietarii acestora împărtășesc aceeași preocupare față de portofoliul lor de proprietăți în contextul internațional. Observăm că peisajul pieței de birouri se schimbă semnificativ: „sediile centrale” se extind într-o rețea internațională de birouri care, de cele mai multe ori, nu prezintă un design unitar sau o consistență în ceea ce privește amenajarea spațiului de la o țară la alta, cu toate că aceste sedii fac parte, în fond, din aceeași companie. Mai mult, noul stil de lucru hibrid (de acasă sau de la birou) și  apariția spațiilor de birouri flexibile a generat cu atât mai multe schimbări în acest domeniu. Astfel că astăzi, nevoia companiilor de a se orienta și de a opera pe plan internațional este mai mare decât oricând.

Ne bucurăm, așadar, să fim parte din Studio Alliance – o organizație care facilitează accesul membrilor săi la noi idei, perspective, tendințe și metodologii din sfera amenajării spațiilor de lucru și, cel mai important, oferă soluții de design și fit-out inovatoare pentru clienții care au această viziune internațională și își doresc să-și transforme spațiile de lucru din întreaga Europă”.

Studio Alliance are, în prezent, 11 companii membre: Area Europe în Marea Britanie, Alternativ în Belgia, Capexus în Republica Cehă, CDB în Franța, DIEM în Turcia, Ditt în Olanda, DVM în Ungaria, IIS Space în Irlanda, Il Prisma în Italia, Morphoza în România și Reesco în Polonia.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCât de consistentă este revenirea economică din România?
Next articlePeste 8 000 de persoane, confirmate cu infecție COVID-19, în 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 + 13 =