A început la Cluj cel mai spectaculos festival de ceramică, aflat sub Înaltul Patronaj al ASR Principesei Maria a României

Trimite și altora

Cel mai important festival de ceramică contemporană, Caolin, și-a deschis porțile la Cluj. Festivalul a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României, potrivit ViaCluj.tv.

Potrivit fondatorului festivalului, Ioan Sumedre jr, Caolin înseamnă o expoziție Gavril Zmicală, găzduită de Institutul Francez, precum și o expoziție comună la care participă 10 artiști valoroși.

Cafeneaua Caolin, Espresso Studio Design, va găzdui ateliere de creație, în care participanții vor învăța tehnici de modelaj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSute de specialiști în IT s-au reunit la Codiax
Next articleLight up your winter holidays la Iulius Mall
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen − 13 =