Detailingul auto se dezvoltă tot mai mult la Cluj

Trimite și altora

La Cluj înfloresc afacerile din domeniul detailingului auto. Este vorba de un domeniu destul de vast, care se referă, în principal, la serviciile de îngrijire a mașinii. Detailingul auto include servicii profesionale de curățenie, de hidratare a tapițeriilor de piele, dar și instalarea unor folii de protecție auto.

Maturizarea pieței auto a dus și la dezvoltarea pieței de servicii destinate îngrijirii mașinilor. Printre acestea, se numără și detailingul auto, care înseamnă îngrijirea atât a interioarelor, cât și a exterioarelor mașinilor, spune tânărul antreprenor George Cuceu, care conduce un start-up în domeniu, Revo Garage.

În privința exterioarelor mașinilor, cea mai apreciată soluție este instalarea de folii de protecție auto, afirmă reprezentantul Masterfol, o mare companie din domeniu, Jozsef Salak.

De obicei, investițiile în domeniul detailingului auto sunt proporționale cu valoarea mașinii. De exemplu, există persoane care investesc mii de euro în folii de protecție profesionale, menită să protejeze mașini scumpe.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY