Ministrul Transporturilor: Vom semna contractele pentru ultimele secțiuni ale Autostrăzii Transilvania

Trimite și altora

Autostrada Transilvania va rămâne o prioritate pentru Guvernul României, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care este și președintele PNL Sălaj. Prezent la Cluj, el a declarat că este mulțumit de faptul că a reușit să introducă în trafic încă un segment de 25 de kilometri de autostradă, în județul Mureș, în această toamnă. Lucian Bode a adăugat că va continua demersurile pentru a începe lucrările pentru ultimele secțiuni din autostrada dintre Borș și Târgu-Mureș, potrivit ClujToday.ro.

Potrivit ministrului Transporturilor, au fost semnate contracte de proiectare și execuție pentru încă 110 kilometri de autostradă. De asemenea, a pregătit documentația pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție pentru secțiunile Poarta Sălajului – Nușfalău, lungă de 41 de kilometri, și Suplacu de Barcău – Chiribiș, lungă de 27 de kilometri.

Lucrările la Austrada Transilvania au început în anul 2004. Autoritățile au promis atunci că vor construi autostrada între granița cu Ungaria și Brașov.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × 5 =