Trei tronsoane ale Autostrăzii Transilvania ar putea fi gata în acest an

Trimite și altora

Autostrada Transilvania se va număra printre prioritățile Guvernului în acest an, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș. Celelalte priorități din domeniul infrastructurii vor fi centura Bucureștiului, Autostrada Unirii, precum și Coridorul IX Paneuropean, care leagă nordul Moldovei, adică zona Iași-Suceava de București.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că, în acest an, își dorește să fie finalizate trei tronsoane ale Autostrăzii Transilvania. Este vorba de lotul dintre Câmpia Turzii și Chețani, lung de 15,6 kilometri, de lotul dintre Chețani și Iernut, lung de 17,9 kilometri, și de lotul Biharia – Borș, lung de 5,3 kilometri.

Primele două loturi vor fi face legătura dintre tronsoanele Nădășel – Câmpia Turzii și Ungheni – Iernut, care deja au fost date în folosință, iar cel de-al treilea lot este situat la granița cu Ungaria. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: De ce (şi) bursele se tem de misteriosul virus?
Next articleCât va costa proiectarea Spitalului Regional de Urgență din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five − 3 =