Muzeul Lunii, mutat în curtea Muzeului de Artă

Trimite și altora

Organizatorii Festivalului Lights On au decis să mute Muzeul Lunii (luna de mari dimensiuni adusă la Cluj) de pe strada Mihail Kogălniceanu în curtea Muzeului de Artă.

”Măsura a fost luată ca urmare a prognozelor meteo pentru perioada următoare, instalația având o toleranță maximă la vânt de până la 17 km/oră, în contextul în care în dimineața de ieri rafalele din centrul orașului au depășit viteze chiar și de 30 km/oră.

Noua locație (n.r. – loc) va putea fi vizitată în intervalul orar 17-22 într-o manieră organizată, în grupuri a câte 20 de persoane, timp de 7 minute, în funcție de numărul participanților, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și cu mască purtată corespunzător.

Accesul va fi permis doar alături de un agent de pază. În eventualitatea creșterii vântului, expoziția va fi din nou oprită imediat, organizatorii nedorind să pună în primejdie publicul participant ori integritatea instalației”, spun organizatorii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiții de 365 000 de euro în startup-uri din cadrul AdvancingAI
Next articleDouglas invită consumatorii să recomande branduri românești
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty + 13 =