Muzeul Iluziilor a fost deschis la Cluj

Trimite și altora

La Cluj a fost deschis un Muzeu al Iluziilor, unde vizitatorii pot descoperi oglinzi care deformează realitatea, o hologramă piramidală sau un generator Van de Graaf. Muzeul are caracter itinerant și va funcționa până la finalul lunii la Cinematograful Dacia din cartierul Mănăștur, apoi se va muta în alt oraș.

Muzeul Iluziilor are trei secțiuni, care oferă fiecare dintre ele o experiență inedită vizitatorilor. Toate iluziile au explicații științifice interesante, spune curatorul muzeului, Adrian Filipișan.

Curatorul muzeului le recomandă celor care vor să viziteze muzeul să își facă o programare. Muzeul Iluziilor are rolul de a stimula curiozitate copiilor, precum și pasiunea lor pentru știință, după cum afirmă organizatorii expoziției.

 

Foto: OradeaLife.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleReputatul economist Jeffrey Sachs subliniază importanţa mediului academic în cadrul strategiei de dezvoltare durabilă
Next articleClujul, promovat în revista Vogue
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 5 =