E oficial: A început vaccinarea împotriva coronavirusului la Cluj

Trimite și altora

Campania de vaccinare împotriva coronavirusului a început la Cluj, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Prima persoană vaccinată a fost chiar directorul medical al spitalului clujean, medicul Violeta Briciu.

Primele doze de vaccin au ajuns la Cluj chiar în această dimineață. Primele persoane care au fost vaccinate au fost cinci medici ai Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, care s-au oferit voluntar, spune prefectul Mircea Abrudean.

Directorul medical al spitalului clujean, doctorul Violeta Briciu, a declarat că are încredere deplină în vaccin.

Doza de rappel a vaccinului le va fi inoculată medicilor vaccinați azi peste 21 de zile. Între timp, va începe vaccinarea în masă în celelalte unități medicale din județ.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCluj Today: Începe vaccinarea împotriva coronavirusului
Next articleBanca Europeană de Investiții a alocat 21 de milioane de euro pentru UTCN
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

8 − two =