La Cluj, au fost adoptate noi măsuri împotriva coronavirusului

Trimite și altora

Primarul Clujului, Emil Boc, a organizat azi prima sa conferință on-line de presă. El a anunțat noi măsuri pentru combaterea răspândirii coronavirusului în oraș, potrivit ViaCluj.tv.

Printre acestea se numără prelungirea închiderii creșelor. De asemenea, activitățile programate în spații precum Baza Sportivă Gheorgheni sunt anulate. Mijloacele de transport în comun, stațiile de așteptare și piețele sunt dezinfectate.

Primarul Clujului a făcut un apel către cetățenii orașului să stea acasă. Tot el le-a mulțumit tuturor cadrelor sanitare și tuturor funcționarilor publici care sunt implicați în asigurarea funcționării statului.

Pentru a-i descuraja pe clujeni să circule prin oraș, capacitatea de transport a Companiei de Transport Public a fost redusă la 65 la sută din cea obișnuită. Gradul de încărcare a mijloacelor de transport în comun este cuprins între 15 și 40 la sută. Primarul le recomandă clujenilor să folosească măști, în cazul în care trebuie să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.

De asemenea, primarul din Cluj a anunțat că autoritățile locale sunt pregătite să acorde spijin financiar spitalelor.

Comments

comments

SHARE
Previous articleStudenții clujeni, îndemnați să ia în serios cursurile on-line
Next articleCultele creștine din Cluj, solidare în fața coronavirusului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen + 18 =