Încă aproape 30 000 de doze de vaccin au ajuns la Cluj

Trimite și altora

Un nou transport de vaccin anticoronavirus a ajuns la Cluj. Este vorba de cea de-a doua tranșă din vaccinurile destinate Regiunii de Nord-Vest. Vaccinurile au fost aduse de la Budapesta cu o aeronavă special amenajată. În total, la Cluj au ajuns azi 29.925 de doze de vaccin, care vor fi gestionate de angajații Spitalului Militar Cluj.

Potrivit prefectului de Cluj, Mircea Abrudean, angajații Spitalului Militar vor distribui vaccinurile în toată regiunea, adică în județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare și Bihor. Aceste vaccinuri sunt destinate imunizării personalului medical.

Comandantul Spitalului Militar din Cluj, colonelul Doina Baltaru, afirmă că personalul unității medicale militare este pregătit pentru această misiune.

În județul Cluj, vor putea fi vaccinate aproximativ 12.500 de persoane care lucrează în unitățile medicale. În total, pentru cadrele medicale au fost amenajate 20 de centre de vaccinare. Vaccinarea este gratuită și voluntară, au precizat autoritățile.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMai mult de trei sferturi dintre elevii clujeni de clasa a VIII-a vor să studieze la liceu
Next articleTeraPlast cumpără 70% din acțiunile Somplast Năsăud
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 − 4 =