Resurse de peste 150 000 de euro pentru 50 de antreprenori

Trimite și altora

Startarium, platforma lansată de Impact Hub Bucharest și ING, dă startul celei de-a doua etape a programului de creștere și reinventare a afacerilor românești, RE:BUILD. Cea de-a doua serie a programului oferă 50 de pachete subvenționate în valoare de peste 150.000 de euro și continuă seriile de consultanță și mentorat. Pachetele subvenționate includ servicii și resurse pentru antreprenori, accelerate de Google.

Programul a apărut din dorința de a susține, 100% gratuit, 150 de afaceri românești nu doar să supraviețuiască în noul context, ci și să se dezvolte sustenabil.

Construit pe trei piloni principali, programul a debutat cu etapele de consultanță și mentorat, la care au fost selectați să participe 43 de antreprenori români. Cei care au participat în prima serie  au declarat că programul i-a ajutat să obțină răspunsuri și perspective noi, să dobândească mai multă claritate în procese, să ia decizii mai bune și să își lărgească rețeaua de contacte.

Programul oferă sesiuni gratuite de consultanță și mentorat pentru încă 50 de antreprenori și continuă acum cu cea de-a treia intervenție-suport, RE:ECHIPAREA antreprenorilor cu resurse și servicii-cheie subvenționate de parteneri locali și internaționali.

Resurse în valoare de peste 150.000 EUR oferite de Impact Hub si ING, accelerate de Google

Pachetele de resurse din programul de RE:ECHIPARE sunt oferite de Impact Hub și ING antreprenorilor din Startarium, cu sprijinul Google. Cele 50 de pachete, în valoare totală de peste 150.000 de euro, sunt 100% subvenționate și sunt construite pornind de la 4 tipuri de nevoi:

  • RU – pentru antreprenorii care trebuie să își redefinească și organizeze echipele, cele 10 pachete de Resurse Umane (RU) disponibile conțin servicii de recrutare oferite de Jobful și instrumentul de team management Mirro
  • Contabilitate – cele 20 de pachete au rolul de a ajuta antreprenorii să depășească obstacolele ce țin de facturare, management financiar și contabilitate. Parteneri: Keez & SmartBill
  • Marketing – resursele oferite în cadrul celor 15 pachete de marketing disponibile vor contribui la o mai bună promovare, poziționare, comunicare și organizare a eforturilor de marketing a beneficiarilor. Parteneri: Planable, Google Ads, Neticle, Zitec
  • E-commerce – pentru a susține dezvoltarea magazinelor online, Startarium oferă cinci pachete de resurse, în parteneriat cu Content Speed, SmartBill, Innoship, 2Performant

În plus, cea mai bună candidatură va primi și un pachet suplimentar:

  • credite Google Ads în valoare de 5.000 EUR
  • 6 luni de abonament la servicii de digital advertising oferite de Zitec
  • 6 luni de abonament la Planable, instrumentul de social media management
  • 3 luni de abonament la Neticle, pentru servicii de monitorizare de presă și digital media

Comments

comments

SHARE
Previous articleCOVID-19: Rată de infectare sub 10% la nivel național
Next articleColliers: Anul 2021 va fi anul recuperării economice
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × 2 =