Relansare economică: Peste 20 000 de noi slujbe au apărut în România

Trimite și altora

România se pregătește de relansare economică, pe măsură ce tot mai mulți oameni sunt vaccinați împotriva coronavirusului. Potrivit portalului eJobs, de la începutul anului și până acum, angajatorii din România au scos la concurs peste 20.000 de noi slujbe.

Pe domenii, cele mai multe slujbe, peste 4.300, provin din sectorul retailului, potrivit Transylvania Today. Alte sectoare care produc noi slujbe sunt IT&C, call centere, industria alimentară, producția industrială ș construcțiile.

Pe zone geografice, mai mult de jumătate dintre noile posturi sunt disponibile în București și Ilfov. Pe locurile următoare se află Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Ploiești, Iași și Constanța.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum se va implica USAMV în comunitate în 2021
Next articleMagnolia a atins o cifră de afaceri de 8 milioane de euro
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 1 =