Relansare pentru transporturile aeriene din Cluj

Trimite și altora

Transporturile aeriene încep să cunoască o perioadă de revenire. La Cluj, din această lună, sunt reluate zborurile către 12 destinații. Tendința de redresare se va accentua în prima jumătate a anului viitor, spun specialiștii.

Domeniul transporturilor aeriene a fost printre cele mai afectate de măsurile sanitare luate de autorități pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus. La Cluj, vreme de câteva luni, au funcționat doar curse charter destinate muncitorilor sezonieri. Însă, treptat, activitatea aeroportului este reluată, spune directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

Relansarea transporturilor aeriene se va accenta și mai mult în contextul în care, la nivel internațional, a început vaccinarea împotriva coronavirusului. În a doua jumătate a anului viitor, cele mai importante aeroporturi din regiune ar putea reveni la activitatea normală.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum se pregătesc pensiunile din Apuseni pentru Sărbători
Next article1 255 de persoane cu infecție COVID-19, internate la ATI
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen − 7 =