Extasy, aplicația menită să alunge plictiseala

Trimite și altora

IT-stul clujean care a realizat prezența digitală a festivalului Untold a lansat o aplicație menită să alunge plictiseala. Aplicația, numită Extasy, permite utilizatorilor să își creeze experiențe inedite, de la salturi cu parașuta la rezervări la spa ori biletele la festivaluri.

Sveatoslav Vizitiu este unul dintre cei mai cunoscuți IT-ști din Cluj. A participat la crearea identității digitale a festivalului Untold, iar colegii săi din echipa festivalului i-au lansat o aplicație inedită, după cum spune chiar Sveatoslav Vizitiu, intervievat de Via Cluj TV.

Deja, aplicația a stârnit interesul oamenilor de afaceri care au fondat mari companii în domeniul IT, precum și cel al fondurilor de investiții. Start-up-ul care a creat această aplicație a atras investiții de mai mult de o jumătate de milion de euro. Sveatoslav Vizitiu este cunoscut și pentru crearea aplicației Wello, care promovează un stil sănătos de viață. Wello a fost finanțată de Comisia Europeană cu aproximativ un milion de euro.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × five =