75 de milioane de lei pentru modernizarea unui drum turistic din Munții Apuseni

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul de participare pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de ”Modernizare și reabilitare drum județean DJ 107 M Luna de Sus – Băișoara – Buru – lim. Jud. Alba, km 0+000 – km 42+000”. Data limită de depunere a ofertelor este 30 martie 2021, ora 15:00.

Durata contractului va fi de 18 luni de la data atribuirii. Acesta are o valoare estimată de 75.634.534 lei, cu TVA inclus, din care aprox. 25.000.000 de lei sunt asigurați din fonduri europene.

Consiliul Județean Cluj a scos la licitație serviciile de proiectare și execuție a acestor lucrări în contextul în care, în cursul anului 2019, contractul de execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a acestui drum județean, încheiat cu Kiat Group Construct SRL, a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale.

Comments

comments

SHARE
Previous articleProfit net de 1,476 miliarde de lei pentru Banca Transilvania
Next articleAproape 4 000 de cazuri noi de COVID-19 din peste 27 000 de teste, în 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × four =