Compania aeriană Hi Sky alocă o aeronavă pe baza sa operaţională de la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Trimite și altora

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță poziţionarea primei aeronave a companiei aeriene HiSky, pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca. 

Compania aeriană HiSky va opera în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, atât zboruri regulate cât şi zboruri charter turistice. Unele dintre acestea sunt noutăţi absolute în reţeaua de destinaţii a aeroportului.

Printre noutăți se numără destinaţia regulată  Lisabona (cu data de debut – 28 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de miercuri şi duminică) și destinaţia charter turistica Agadir, din Maroc.

De asemenea, prin intermediul zborurilor HiSky mai sunt programate zboruri regulate spre Dublin (cu data de debut – 29 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de luni şi joi), cât și spre 5 alte destinații charter turistice, precum Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), programate spre operare încă din luna aprilie a anului 2021.

Evenimentul a reprezentat o ocazie unică de a lua un prim contact cu aeronava şi serviciile oferite de către noua companie aeriană Hi Sky, iar în cadrul acestuia participanţii au putut afla mai multe detalii despre zborurile operate şi pachetele turistice oferite de această companie, împreună cu touroperatorul Amara Tour.

Biletele de călătorie pentru destinaţiile Dublin si Lisabona sunt deja disponibile pe website-ul companiei aeriene HiSky www.hisky.aero iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

Comments

comments

SHARE
Previous articleNumărul infectărilor noi scade sub 6 000
Next articleParteneriat între Zyxel și WyreStorm pentru o soluție puternică AV-IP end-to-end
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four + three =