Parteneriat între Zyxel și WyreStorm pentru o soluție puternică AV-IP end-to-end

Trimite și altora

Noutate pe piața IT din România. Zyxel Networks, furnizor de soluții de rețea securizate, bazate pe tehnologii AI și cloud, a anunțat recent un parteneriat cu WyreStorm, unul dintre jucătorii importanți în domeniul tehnologiilor AV (Audio Visual) over IP, HDBaseT și HDMI. Recent WyreStorm și-a extins linia AV over IP cu H.265 NetworkHD 110.

”Lansarea recentă de către Zyxel a componentei AV în rețea în gama sa de switch-uri a sporit simplitatea și eficiența cu care partenerii companiei, cum ar fi WyreStorm, pot oferi tehnologii AV pe o gamă largă de echipamente cu performanțe de streaming de rețea fără compromisuri. Bazându-se pe cei peste 30 de ani de experiență pe zona de rețelistică, noile tehnolologii Zyxel oferă VAR-urilor, integratorilor de sistem și partenerilor din industria AV un nou nivel de scalabilitate și eficiență”, spun reprezentanții Zyxel.

Deși calea de migrare de la tehnologia bazată pe HDMI la AV over IP nu este foarte complexă, utilizatorilor fără experiență pe zona de networking li se pare adesea dificil să se ocupe de zecile de protocoale de rețea integrate pe switchuri. Acest lucru duce la servicii de streaming întrerupte și alte probleme legate de funcționarea serviciilor multimedia. Aici intervine cel mai recent mod AV over IP de la Zyxel. Expertul său de instalare este facil de utilizat și configurează întreaga rețea AV over IP în câteva minute.

WyreStorm – fiabil și simplu de utilizat

WyreStorm sunt experți în furnizarea de servicii profesionale de distribuție pentru aplicații AV care se extind dincolo de tehnologia bazată pe HDMI. Linia lor de produse NetworkHD AV over IP oferă o gamă largă de tehnologii, variind de la streaming H.265 cu lățime de bandă redusă la JPEG2000 4K over IP. De asemenea, sunt oferite servicii de streaming cu latență zero de 10GbE.

Simplificați gestionarea cu un mod AV adaptat la rețea

Pentru a simplifica instalarea switchurilor pentru furnizarea AV peste IP, Zyxel integrează modul specializat de rețea AV. Acesta include caracteristicile cele mai frecvent utilizate pentru configurarea rețelei pentru aceste servicii. În plus, față de asistentul de configurare intuitiv, informații despre sistem, utilizarea lățimii de bandă și alte caracteristici sunt afișate grafic pe un singur tablou de bord personalizat, pentru ca administratorii de rețea să poată gestiona cu ușurință serviciile AV over IP.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × five =