Vechiul pod din Văleni, demolat

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj demarează demolarea podului ce traversează Valea Valcău din satul Văleni, comuna Călățele, în vederea construirii unui pod nou.

În prezent, ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice extreme înregistrate în vara anului trecut și care au provocat degradări semnificative, podul nu mai îndeplinește condițiile optime de siguranță. În consecință, expertiza tehnică efectuată a stabilit necesitatea construirii, de la zero, a unui pod nou, capabil să asigure siguranță și confort circulației rutiere și pietonale.

În acest context, pe perioada desfășurării lucrărilor de demolare a vechiului pod și de realizare a celui nou circulația rutieră pe acest sector de drum județean va fi temporar închisă până cel târziu în data de luni, 17 mai a.c.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor și a închiderii temporare a circulației rutiere publice pe acest sector, participanții la trafic vor putea folosi următoarele trasee de ocolire:

  • DN 1 – Huedin – DN 1R;
  • DN 1 (intersecție cu DJ 108C) – Mănăstireni – Râșca – DN 1R.

Accesul înspre localitatea Văleni se va realiza pe următoarele variante:

  • dinspre DN 1R: (DJ 108C) – Călata – Văleni (5 kilometri);
  • dinspre DN 1: (DJ 108C) – Mănăstireni – Văleni (9 kilometri).

Comments

comments

SHARE
Previous articleRecycle International investește în digitalizare și roboți software
Next article10 noi localități din patru comune clujene vor fi racordate la rețeaua județeană de apă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 4 =