Două noi trasee de transport public în județul Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj urmează să valideze două noi trasee de transport în comun, după ce a organizat o licitație pentru desemnarea operatorilor de transport care vor circula pe aceste trasee. Astfel, pe traseul Cluj-Napoca – Bonțida vor circula mijloacele de transport în comun ale companiei Fany Prestări Servicii, iar pe traseul Cluj-Napoca – Cara vor circula mijloacele de transport ale companiei Mengi Prest.

 

Primul traseu are o lungime de 34 de kilometri, iar cel de-al doilea are o lungime de 20 de kilometri. Validarea licitației pentru desemnarea celor doi operatori de transport ar urma să aibă loc în viitoarea ședință a Consiliului Județean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum ajută Sibiul la creșterea numărului de turiști din Cluj
Next articleMuntele Băișorii, perla turismului montan din județul Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 + 19 =