Accelerator de afaceri pentru studenții Universității Spiru Haret

Trimite și altora

Universitatea Spiru Haret, prin centrul său antreprenorial USH Pro Business, organizează USH ACCEL, primul accelerator de afaceri pentru studenții săi. 

USH Accel va avea o durată de două luni, iar pe parcursul programului studenții vor învăța cum să valideze o idee, să dezvolte un produs, să-l testeze în piață, vor învăța cum să aplice marketing-ul într-un business real, cum să creeze o firmă din punct de vedere legal, precum și despre partea financiară a unui startup. La finalul programului studenții vor avea șansa să își prezinte proiectele în fața unor investitori de la care pot obține o investiție pentru business-ul lor.

Acceleratorul este realizat în colaborare cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat și va beneficia de mentori de excepție, inclusiv oameni de succes în afaceri din rândul foștilor absolvenți ai universității.Mentorii vor accelera procesul de transformare a planului de afaceri într-un model de afaceri care să facă față rigorilor pieței, prin validarea ideilor și planurilor inițiale și sporirea atractivității lor.

“Suntem bucuroși că putem oferi acest instrument modern studenților noștri, proiectul USH Accel oferind studenților cu abilități și vocație antreprenorială șansa să intre pe piață, cu produse inovative, prin mentorat activ și soluții financiare oferite de o elită a antreprenorilor români. Este un moment important pentru universitate și centrul său antreprenorial, care de la înființare a creat în jurul său un ecosistem inovativ puternic format din centrul de digiltalizare, centrul de transfer tehnologic, centru de internaționalizare, clustere și firme inovative care pot oferi studenților noștri șanse suplimentare în cariera lor” a declarat Costin Lianu, director general USH Pro Business și Prorector Relații Internaționale al Universității Spiru Haret.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePeste 13 000 de pacienți COVID-19, internați în spitalele din țară
Next articlePanos Martinis devine CEO al SoftOne
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × one =