Un nou incubator de afaceri în Parcul Industrial Tetarom I

Trimite și altora

Un nou incubator de afaceri a fost deschis în Parcul Industrial Tetarom I. Compania care administrează acest parc industrial, Tetarom SA, este deținută de Consiliul Județean Cluj.

În suprafață de peste 860 mp, aceste spații au devenit disponibile pentru închiriere în urma mutării birourilor administrative ale Tetarom S.A. în noua clădire recent edificată în acest scop în cadrul proiectului european de extindere a parcului.

”În acest fel, Incubatorul de afaceri, sau „clădirea roșie” cum mai este cunoscut imobilul, este pregătit să primească noi investitori, atât cu statut de start-up, cât și companii cu experiență, cu peste trei ani de activitate. Funcționând ca sediu pentru societatea Tetarom timp de 13 ani și fiind parte componentă a Proiectului Tetapolis, clădirea este pe deplin adaptată cerințelor oricărui tip de business, dispunând de un spațiu expozițional generos, o sală de conferință multifuncțională și alte facilități specializate.

Interesul manifestat de potențialii clienți ai Tetarom este unul extrem de ridicat,  jumătate din spațiile de birouri rămase libere în clădirea incubatorului de afaceri fiind deja ocupate”, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY