Panos Martinis devine CEO al SoftOne

Trimite și altora

SoftOne Group, membru al grupului de investiții Olympia, anunță consolidarea echipei de management a companiei prin numirea lui Panos Martinis în funcția de director executiv. Antonis Kiriazis, care a ocupat anterior funcția de CEO, va deveni președintele executiv SoftOne și va continua să contribuie la planificarea strategică a grupului. 

„Mă simt onorat și entuziasmat de preluarea funcției de CEO al Grupului SoftOne. Compania este una dintre poveștile de succes legate de tehnologie din Grecia și din străinătate. Soluțiile inovatoare, activitatea comercială solidă susținută de directori extrem de talentați și de o rețea de parteneri determinați reprezintă fundamentul care face din SoftOne Group o alegere strategică pentru orice companie care dorește să își înceapă călătoria în transformarea digitală”, a declarat Panos Martinis, noul CEO SoftOne Group.

Panos Martinis are o experiență impresionantă în funcții de conducere în industria tehnologiei software, lucrând anterior în cadrul companiei Upstream, în calitate de Director Financiar. Acesta a avut totodată responsabilități în diviziile de Management al Parteneriatelor Strategice și Managementul Resurselor Umane. În timpul petrecut în cadrul companiei, a contribuit la transformarea Upstream într-una dintre cele mai de succes companii de software de comerț digital și marketing din lume. Panos Martinis a deținut, de asemenea, funcții de conducere în companii tehnologice și de consultanță din Grecia și Statele Unite, precum Dell și Deloitte. Acesta deține o diplomă de licență în economie la Wharton School, din cadrul Universității din Pennsylvania, și un master în economie la London School of Economics.

„Numirea unui director cu expertiza lui Panos Martinis va ajuta SoftOne Group să accelereze implementarea strategiei sale pe termen lung. Atât eu, cât și Panos, împărtășim aceleași valori, principii și obiective. Sunt convins că prin unirea forțelor noastre vom întreprinde acțiuni care vor redefini fundamental standardele industriei software”, a declarat Antonis Kiriazis, președintele executiv al SoftOne Group.

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri și deservește peste 47.000 de clienți în cinci țări (Grecia, Cipru, Bulgaria, România și Regatul Unit).

Comments

comments

SHARE
Previous articleAccelerator de afaceri pentru studenții Universității Spiru Haret
Next articleConsiliul Concurenței a avizat favorabil preluarea Somplast de către TeraPlast
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + 13 =