O nouă inițiativă marca FSEGA UBB: harta interactivă a vaccinării în România

Trimite și altora

Echipa Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai a lansat prima hartă interactivă a vaccinării din România. Harta este actualizată zilnic, în baza informațiilor oficiale, și poate fi consultată gratuit la adresa econ.ubbcluj.ro/coronavirus.

Echipa de cercetători științifici de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a lansat cel mai ambițios proiect actualizat zilnic de monitorizare a efectelor pandemiei de coronavirus în România. La început, cercetătorii au inclus informații cu caracter economic, apoi au dezvoltat și componenta de informații sanitare, mai ales că acestea au un impact direct asupra economiei și societății, spune decanul Răzvan Mustață.

La adresa econ.ubbcluj.ro sunt disponibile analize economice gratuite realizate de cercetătorii clujeni, precum și prima hartă interactivă a incidenței coronavirusului în fiecare localitate din România, cu date actualizate zilnic. Facultatea clujeană este cea mai bine cotată instituție de învățământ superior economic românesc, potrivit clasamentelor internaționale.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY