Primul bucătar român cu stea Michelin
 deschide la Cluj-Napoca Restaurantul Pastel

Trimite și altora

Bogdan Dănilă, primul bucătar român care a obținut prestigioasa stea Michelin, deschide în data de 8 iunie, la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, Restaurantul Pastel.

Situat în cadrul hotelului Meridian din Cluj-Napoca, Restaurantul Pastel propune gurmanzilor, dar nu numai lor, o experiență cuprinzătoare bazată pe cele mai bune ingrediente și cele mai noi tehnici, într-o abordare artistică a prezentării și cu o excepțională atenție la detalii.

Meniul european modern al Restaurantului Pastel reflectă din plin experiența și călătoriile culinare pe întreg mapamondul ale bucătarului Bogdan Dănilă și evidențiază esența conceptului de ospitalitate într-un mod elegant.

De la celebra vită Wellington, pusă în valoare de gustul ciupercilor de pădure recoltate din regiune și servit cu un sos catifelat de trufe, la Parfait-ul de foie gras cu chutney de portocală roșie și salată apio, acompaniat de vafe cu Matcha, și până la surprinzătorul desert asamblat din texturi și arome de ciocolată, fructul pasiunii și ulei de mentă, meniul Restaurantului Pastel este o invitație la festin.

Felurile de mâncare propuse de chef Bogdan Dănilă vor fi acompaniate de vinuri exclusiviste, multe dintre ele ediții vechi și rare din România.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twelve − three =