Cesarom lansează zece noi colecții de gresie porțelanată inspirate de elemente naturale precum lemn sau piatră

Trimite și altora

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului Cesarom și unicul producător local de plăci ceramice, anunță luna aceasta lansarea altor zece noi colecții de gresie porțelanată. Acestea se alătură celor 15 colecții lansate de producător la începutul acestui an.

Colecțiile nou lansate vara aceasta se aliniează preferințelor românilor atât prin formate mari sau lamelare, cât și prin scheme cromatice neutre în nuanțe de gri și bej, păstrând inspirația din natură prin variațiile naturale ale pietrei și lemnului. Șase dintre cele mai noi zece colecții sunt oferite în format 60×60 cm, iar celelalte patru colecții aduc diverse esențe de lemn în format lamelar de 60×20 cm. Toate cele zece colecții noi sunt gresii porțelanate ce pot fi utilizate atât la exterior, cât și la interior.

„Observăm că românii se îndreaptă spre scheme cromatice cât mai neutre și aleg să creeze constraste, inspirați de culorile anului: griul suprem și galbenul luminos, dar și de ultimele tendințe în designul de interior. De asemenea, remarcăm o creștere tot mai accentuată a clienților către materiale durabile, reciclabile sau naturale atunci când aleg produse de ceramică sanitară pentru casa lor”, a declarat Andreea Bodola, director de Mmarketing al Lasselsberger Ceramics România.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY