Lucrările de alimentare cu apă a localității Gârbău au ajuns la final

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj și Compania de Apă „Someș” S.A. au finalizat lucrările de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă, în sistem centralizat, a localității Gârbău.

„𝘕𝘦 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘢𝘮 𝘤𝘢 𝘪𝘯 𝘥𝘰𝘢𝘳 𝘵𝘳𝘦𝘪 𝘭𝘶𝘯𝘪 𝘢𝘮 𝘳𝘦𝘶𝘴𝘪𝘵 𝘴𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘮 𝘦𝘹𝘦𝘤𝘶𝘵𝘪𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘪 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘤𝘰𝘴𝘵𝘢𝘵 𝘤𝘪𝘳𝘤𝘢 450 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘭𝘦𝘪, 𝘣𝘢𝘯𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪𝘵𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘷𝘦𝘯𝘪𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘪. 𝘐𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘴𝘦 𝘥𝘦𝘳𝘶𝘭𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘥𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘤𝘦𝘱𝘵𝘪𝘦 𝘢 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵, 𝘤𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘣𝘪𝘭, 𝘵𝘰𝘵𝘪 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘎𝘢𝘳𝘣𝘢𝘶 𝘷𝘰𝘳 𝘢𝘷𝘦𝘢 𝘭𝘢 𝘳𝘰𝘣𝘪𝘯𝘦𝘵𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘧𝘶𝘳𝘯𝘪𝘻𝘢𝘵𝘢 𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘨𝘪𝘮 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘶”, susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Lucrările au constat în realizarea a cca. 1,85 km de rețea de distribuție a apei potabile, la care s-au adăugat branșamentele aferente, realizate la gospodăriile care nu au beneficiat de apă până la momentul realizării investiției.

Finanțarea lucrărilor a fost asigurată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit de Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” S.A. în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 + eleven =