Delegație economică, în vizită de lucru, la CJ Cluj

Trimite și altora

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Marius Mînzat, împreună cu directorul Direcției de Dezvoltare și Investiții din cadrul forului administrativ județean, Mariana Rațiu, au primit marți, 3 august 2021, vizita unei delegații economice, conduse de către domnul Jens Rethwisch, reprezentant al Deutsche Post DHL.

Pe parcursul întâlnirii ce a avut loc la sediul Consiliului Județean s-a discutat despre intenția companiei de logistică DHL de a derula un proiect de investiții în cadrul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Totodată, cu acest prilej, au fost prezentate și analizate detaliile tehnice pe care le presupune o astfel de inițiativă, precum și modalitățile concrete prin care aceasta se poate materializa.

„Discuțiile purtate au fost punctuale și au vizat, preponderent, direcțiile strategice de acțiune și implementarea unui proiect de transport logistic pe teritoriul județului nostru. Consiliul Județean rămâne deschis tuturor propunerilor și colaborărilor de acest fel, reciproc avantajoase și care sunt extrem de benefice mediului de afaceri clujean și nu numai”, a menționat vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mînzat.

La finalul întâlnirii, cele două părți au stabilit demersurile procedurale și legislative care vor fi întreprinse în perioada imediat următoare.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY