Punctele de lucru Enel din Cluj vor fi închise duminică

Trimite și altora

Punctele de lucru Enel care funcţionează în incinta centrelor comerciale Iulius Mall Cluj şi Vivo vor fi închise duminică, 8 aprilie.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, clienții apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: S-a dus Legmann cu rochiile
Next articleMOL România finanţează 49 de proiecte de mediu
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight − four =