Payten achiziționează pachetul majoritar de acțiuni din ContentSpeed

Trimite și altora

Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group), companie specializată în soluții de plată, își continuă extinderea și face o nouă investiție strategică în eCommerce printr-un parteneriat cu jucătorul local în servicii și soluții software dedicate comerțului electronic, ContentSpeed.

Payten și ContentSpeed vor accelera dezvoltarea soluțiilor existente, dar și noi servicii dedicate comercianților online din România și Spațiul Economic European. ContentSpeed, agenție înființată în 2003, a fost un deschizător de drumuri în comerțul electronic autohton și continuă să stabilească noi standarde în industrie. Abilitatea de a fi mereu aliniați cu cerințele pieței și nevoile clienților a asigurat o evoluție constantă a companiei. Mai mult decât atât, în 2020, ContentSpeed a obținut o creștere de 54% YOY a veniturilor.

„Focusul companiei este de a urma și depăși tendințele din piață, crescând oferta de soluții de business prin utilizarea tehnologiilor moderne și a inovației. Prin urmare, ne face o deosebită plăcere să întâmpinăm ContentSpeed în cadrul Payten Group. Împreună cu noul membru al grupului vom putea oferi clienților noștri medii și mari creștere și performanța în canalul de vânzare online devenit infrastructură critică pentru orice afacere”, a declarat Gabriel Zainea, Membru al Consiliului de Administrație ASEE/ Payten și Coordonator Local  M&A.

„Încă de la înființarea companiei am avut viziunea că eCommerce-ul va deveni un factor important în scalarea și pregătirea afacerilor din România pentru viitor. Acest parteneriat vine ca o confirmare a eforturilor și rezultatelor companiei din ultimele două decenii. Dat fiind faptul că facem parte din Grupul Payten, misiunea noastră se va ușura prin accelerarea extinderii la nivel regional, ajutând jucătorii locali să își dezvolte afacerile internaționale și brandurile externe să intre în piața românească în plină expansiune”, a afirmat Radu Vîlceanu, CEO & founder ContentSpeed.

Această achiziție confirmă strategia Payten de dezvoltare continuă și diversificare a ofertei de servicii și soluții premium pentru clienții săi. Identificarea de noi oportunități și sinergii care să ducă la o creștere accelerată a fost constant o prioritate pentru Payten.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVizita noului Ambasador al Japoniei în România la CJ Cluj
Next article20 de noi echipamente medicale pentru Spitalul de Copii din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five + 11 =