Drumul Vlaha – Vălișoara va fi asfaltat

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de așternere a stratului de balast stabilizat pe drumul județean 103V Vlaha – Vălișoara, fază premergătoare executării lucrărilor de asfaltare.

Lucrările de întreținere derulate pe acest drum județean, în lungime de peste 7 km, se vor finaliza cu asfaltarea tronsonului cuprins între pozițiile kilometrice 9+400 și 14+900, inclusiv pe raza localității Vălișoara.

Anterior, constructorul a executat lucrări care presupun refacerea terasamentelor deteriorate, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, reprofilarea drumului cu cilindrare cu și fără adaos de piatră, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului, respectiv înlocuirea și prelungirea podețelor.

Lucrările de asfaltare vor demara în perioada imediat următoare.

Comments

comments

SHARE
Previous article6,2 milioane de lei pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale
Next articleGaranție de 400 000 de lei pentru organizarea Untold pe Cluj Arena
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − eight =