Asfalt nou pe drumul Cluj-Napoca – Popești

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe un sector al drumului județean 105T Cluj-Napoca – Popești, lucrări executate în vederea îmbunătățirii calității drumului și a condițiilor de circulație.

Anterior asfaltării au fost executate lucrări care au constat în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil a acostamentelor, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, decolmatarea camerelor de cădere, desfundarea podețelor, înlocuirea unor podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului.

Pentru completa finalizare a operațiunilor, urmează a mai fi realizate acostamente și vor fi refăcute timpanele la podețe.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCluj: Au debutat zborurile spre destinații de vacanță din Grecia și Italia
Next articleStudiu KPMG: Noi reguli privind remunerarea angajaților detașați
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 − 7 =