6,2 milioane de lei pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a emis ordinul de începere a lucrărilor de construcții și instalații în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice în clădirea Școlii Gimnaziale Speciale – Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/Integrată”, instituție de învățământ care funcționează în subordinea forului administrativ județean.

Investiția, realizată prin intermediul fondurilor europene, are o valoare de 6.255.506 lei fără TVA și vizează îmbunătățirea confortului termic și reducerea consumurilor anuale de energie primară și, implicit, a cheltuielilor cu combustibili.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTot mai mulți tineri sunt interesați de învățământul dual
Next articleDrumul Vlaha – Vălișoara va fi asfaltat
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 3 =