Radu Ghețea, schimbat de la conducerea CEC Bank, după 10 ani. Noul director va fi Dan Sandu

Trimite și altora

Adunarea Generala a Acționarilor CEC Bank s-a reunit vineri pentru schimbarea lui Radu Ghețea de la conducerea bancii de stat. Noul director al CEC va fi Dan Sandu, fost vicepreședinte al Volksbank, potrivit RomaniaLibera.ro.

Dan Sandu a declarat pentru Mediafax că a fost contactat de reprezentanţii Ministerului Finanţelor, dar că aşteaptă hârtiile. „Sunt plecat din ţară cu treabă şi mă întorc săptămâna viitoare. Nu vreau să comentez nimic. Presupun că nu este o ştire falsă numirea mea. Am vorbit cu reprezentanţii acţionarului unic, dar când o să vedem hârtiile putem vorbi”, a declarat Dan Sandu.

Radu Gheţea este preşedinte al CEC din 2007, după ce anterior a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Alpha Bank. Contactat de Profit.ro, care a anunțat schimbarea, Radu Gheţea nu a dorit să comenteze.

Dan Sandu a mai lucrat la Citigroup (octombrie 1995-octombrie 2006), Millenium Bank (octombrie 2006-noiembrie 2009) şi Nextebank (ianuarie 2010 – martie 2014).

 

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleDaniel Constantin vrea să blocheze în Parlament aplicarea split TVA
Next articleClujul atrage noi investiții: minim 50 de milioane de euro în această toamnă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 3 =