ING Bank și-a crescut cota de piață, la 8,9 la sută

Trimite și altora

ING Bank a reușit să își crească în 2017 cota de piață la 8,9 la sută, spun reprezentanții băncii. Anul trecut a adus creșterea consolidată a veniturilor până la 1,433 de milioane de lei și a profitului brut la 584 de milioane de lei.

Valoarea netă a împrumuturilor a fost de 21,2 miliarde de lei în 2017, cu 21% mai mare față de anul anterior. Aplicația Home’Bank a înregistrat 830.000 de clienți activi în 2017, adică 73% din totalul numărului de clienți, și 69,6 milioane de logări în platforma digitală – cu 64% mai mult comparativ cu 2016. Peste jumătate dintre clienții ING au folosit aplicația de mobil, spun reprezentanții băncii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Vreţi să placeţi soţului Dvs.?
Next articleUBB oferă 1.500 de locuri de cazare în căminele studențești, în perioada Untold
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 2 =