Studiu BestJobs: Care sunt județele cu cele mai mari salarii medii

Trimite și altora

Treptat, salariul mediu din România se apropie de media europeană. Recuperarea este mai rapidă în județele bine dezvoltate din punct de vedere economic.

Potrivit unui studiu realizat de BestJobs, cele mai mari salarii medii sunt cele din București, care variază între 957 și 1.387 de euro. Pe locul doi se află Clujul, cu salarii medii cuprinse între 879 și 1.269 de euro, iar pe locul trei este Timișul, cu salarii medii cuprinse între 851 și 1.155 de euro. Salariile medii sunt calculate în funcție de studiile oamenilor din diferite categorii sociale, potrivit Transylvania Today.

Pe domenii, cele mai mari salarii medii sunt oferite în IT, medical, vânzări, marketing și inginerie. În luna august, cele mai multe locuri de muncă disponibile au fost înregistrate în București, Cluj, Timiș, Iași, Ilfov și Brașov.

Comments

comments

SHARE
Previous articleKPMG: Încrederea liderilor executivi revine la cota pre-pandemie la nivel global
Next article3 342 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight − one =