Investiții de 1,89 de milioane de lei în rețeaua de apă din Luna de Sus

Trimite și altora

Compania de Apă Someș S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj are calitatea de acționar majoritar, a demarat lucrările aferente contractului „Înlocuirea rețelei de apă potabilă pe strada Mică, localitatea Luna de Sus, comuna Florești”.

În valoare totală de 1.891.796 lei, proiectul prevede realizarea unei conducte de distribuție a apei în lungime de 2,8 km precum și a 175 de branșamente la imobile.

Lucrările au o durată de execuție de maxim trei luni de la data începerii și sunt finanțate din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit de Compania de Apă Someș S.A. și Consiliul Județean pentru derularea acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBalast stabilizat pe drumul dintre Cătina și limita cu județul Bistrița-Năsăud
Next articleSe lucrează pe drumul județean Pata – Boju
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nine + 6 =