Investiție de 1,2 milioane de lei în modernizarea rețelei de gaz din Turda

Trimite și altora

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiții în municipiul Turda, care a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale pe o lungime de trei kilometri. Valoarea investiției este de 1,2 milioane lei.

Pentru a cupla noile conducte și branșamente la rețeaua de distribuție gaze naturale, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale marți, 26 octombrie, între orele 09.00-18.00, pe străzile: Tineretului, Armoniei, Mihai Viteazu (parțial), Macilor (parțial), Calea Victoriei (parțial) și George Călinescu (parțial).

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSe reiau lucrările de modernizare pe fonduri europene pe drumul spre Mărișel
Next articleAu intrat în vigoare noile restricții impuse de Guvern
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 − six =