Revolut lansează, în ediție limitată, cardul Gold placat cu aur de 24 K

Trimite și altora

Revolut, aplicația financiară cu peste 16 milioane de clienți din care peste 1,4 milioane în România, a anunțat lansarea unui card placat cu aur de 24 de carate, în ediție limitată, care va putea fi achiziționat de utilizatorii din SUA, Marea Britanie și Spațiul Economic European.

Acest card surprinzător poate fi comandat de clienții din piețele menționate anterior, indiferent de tipul de plan ales.

Fabricat dintr-o singură foaie de oțel dur – similar cardurilor Revolut Metal – cardul este placat cu aur de 24 de carate, printr-un proces de design meticulos. Pentru ca suprafața acoperită cu metalul prețios să nu fie afectată sau zgâriată, utilizatorii sunt sfătuiți să îl țină la distanță de chei sau obiecte cu margini ascuțite.

”Cardul placat cu aur de 24 de carate face parte dintr-un segment aparte, conceput pentru cei care doresc să adauge un pic de lux în viața lor”, spune Alan Chang, Chief Revenue Officer. „Având în vedere experiența de zi cu zi a utilizatorului, căutăm mereu să oferim consumatorilor mai multe opțiuni și mai mult control, să le permitem să își pună propria amprentă asupra cardurilor Revolut, articole pe care le poartă cu ei aproape peste tot.”

Pentru Revolut, a le oferi clienților posibilitatea să-și adauge propriul stil opțiunilor de plată nu este o noutate, iar aceasta o arată și colecția sa de carduri atrăgătoare. Cardul Gold de 24 de carate în ediție limitată se alătură variațiunilor de carduri Metal existente: Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri Spațial și Negru.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePlatforma Douglas dublează numărul de branduri românești listate
Next articleDacia deschide comenzile pentru Jogger în 1 decembrie
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 14 =