Consiliul Județean va construi un pasaj rutier spre Parcul Industrial Tetarom III din Jucu

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a aprobat, cu unanimitate de voturi, asocierea cu Primăria comunei Jucu în vederea realizării pasajului de legătură între DN1C și DJ 109D, peste calea ferată, în vederea asigurării unui acces facil și sigur spre Parcul Industrial Tetarom III.

Consiliul Județean urmărește, astfel, atât fluidizarea traficului pe DN 1C, în zona Parcului Industrial Tetarom III, cât și reducerea sau chiar eliminarea accidentelor rutiere soldate cu victime sau/și cu pagube materiale ș.a.

În ceea ce privește traficul, conform celui mai recent studiu, valorile înregistrate pe DN1C au crescut constant în ultimii ani; a ajuns în 2019 la cca. 26.000 de vehicule/an, în creștere. În acest fel, sectorul de drum și-a atins limitele pentru care a fost proiectat.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVezi bilanțul COVID-19, la începutul ultimei luni din an
Next articlePe mai multe drumuri județene s-a intervenit pentru asigurarea optimă a circulației
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 + 14 =