TeraPlast are un nou director de dezvoltare

Trimite și altora

Grupul bistrițean TeraPlast anunță extinderea echipei manageriale prin numirea ca director de dezvoltare a lui Laszlo Vajda. Noul director își va începe activitatea în luna decembrie și va coordona strategiile de dezvoltare pentru toate companiile din cadrul grupului. Ultima poziție ocupată de Laszlo Vajda a fost cea de director de țară pentru România și Ungaria pentru Grupul Pipelife.

 Prin cooptarea lui Laszlo Vajda, grupul bistrițean va beneficia de vasta experiență dobândită de acesta pe piețele externe și în domeniul procesării polimerilor. Laszlo Vajda are peste 20 de ani de experiență în domeniu.

„Business-ul este judecat prin prisma cifrelor raportate. În spatele cifrelor, însă, se află oamenii, ideile și puterea lor de muncă. Ei sunt cei care generează idei și le transformă în profit pentru acționari. De când ne-am asumat obiectivul de a avea o creștere de două cifre pe an, a devenit evidentă necesitatea unei poziții de director de dezvoltare. Laci este în primul rând un profesionist care vine dintr-o organizație globală și va fi un atu important în dezvoltarea grupului. Vine cu o experiență care o va completa pe a noastră. La nivel de grup cultivăm performanța colegilor noștri fie prin promovarea internă, fie prin recrutarea externă a unor specialiști bine ancorați în piață, care au aceleași valori ca noi. Viziunea și capacitatea de adaptare ale echipei noastre au făcut grupul TeraPlast jucătorul regional puternic care este astăzi”,  a afirmat Alexandru Stânean, directorul general al grupului TeraPlast.

”Ca actor în această piață în ultimii 15 ani, am urmărit evoluția TeraPlast, creșterea sustenabilă și dinamismul care au făcut Grupul să fie ceea ce este astăzi. Pentru oricine, din această industrie și nu numai, reprezintă un model de dezvoltare durabilă și ar trebui luat ca exemplu”, a declarat Laszlo Vajda.  „Împărtășesc în întregime filosofia care domină organizația și din această perspectivă integrarea în cadrul echipei este ușoară. Prin urmare, suntem pe aceeași lungime de undă, avem perspective armonizate, iar acesta este punctul ideal de pornire pentru a lucra împreună în arii cheie pe strategii care să asigure Grupului evoluția și îmbunătățirea continuă a performanțelor. Avem o agendă încărcată; TeraPlast vrea să fie model de dezvoltare sustenabilă, pentru România și nu numai, iar strategia noastră se concentrează pe reciclare, utilizarea eficientă a resurselor și integrarea în modelul de business a tuturor valorilor de sustenabilitate: mediu, social și guvernanță” a adăugat Laszlo Vajda.

Comments

comments

SHARE
Previous articleS-a triplat numărul deceselor din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore
Next articleParteneriat între TBI Bank și Cora
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − six =