Mai multe drumuri și străzi din Unguraș vor fi asfaltate

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a emis autorizația de construire în vederea executării lucrărilor de modernizare a drumurilor și străzilor din zona Vidraș, localitatea Unguraș.

În momentul de față, starea tehnică a mai multor drumuri din interiorul localității Unguraș este una improprie circulației autovehiculelor și pietonilor, calea de rulare prezentând multiple degradări și gropi. În plus, din cauza nefuncționalității șanțurilor, apa stagnează de cele mai multe ori pe carosabil, fapt care îngreunează și mai mult circulația în condiții de siguranță și confort.

Pentru rezolvarea acestor impedimente, Primăria comunei Unguraș a luat decizia modernizării a cca. 2 km de drum de interes local, situat de-a lungul a nu mai puțin de cinci străzi. Zona vizată de aceste lucrări de infrastructură este Vidraș, situată în partea central-vestică a satului Unguraș, pe partea dreaptă a drumului județean 161D Dej-Nireș-Valea Ungurașului.

„𝘓𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘦𝘧𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘷𝘰𝘳 𝘥𝘦𝘣𝘶𝘵𝘢 𝘭𝘢 𝘪𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘢𝘯𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘷𝘪𝘪𝘵𝘰𝘳, 𝘪𝘯 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘰. 𝘓𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘴𝘢𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘜𝘯𝘨𝘶𝘳𝘢𝘴 𝘷𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢, 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘦𝘭, 𝘥𝘦 𝘶𝘯 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘳𝘢𝘱𝘪𝘥 𝘴𝘪 𝘧𝘢𝘤𝘪𝘭 𝘤𝘢𝘵𝘳𝘦 𝘥𝘳𝘶𝘮𝘶𝘭 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 𝘤𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘷𝘦𝘳𝘴𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘴𝘪, 𝘮𝘢𝘪 𝘥𝘦𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦, 𝘤𝘢𝘵𝘳𝘦 𝘤𝘦𝘭 𝘮𝘢𝘪 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘰𝘳𝘢𝘴 𝘥𝘪𝘯 𝘻𝘰𝘯𝘢, 𝘮𝘶𝘯𝘪𝘤𝘪𝘱𝘪𝘶𝘭 𝘋𝘦𝘫”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Implementarea acestei investiții, în valoare totală de cca. 1,8 milioane de lei, va duce la creșterea siguranței și confortului circulației rutiere și pedestre, dar și la diminuarea considerabilă a problemelor de mediu: praf, noroi, zgomot, vibrații, poluarea cu noxe emanate de autovehiculele care accelerează și frânează repetat și frecvent, etc.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × four =