Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de realizare a acceselor la proprietăți, pe mai multe drumuri județene

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările, întrerupte în perioada sezonului rece, având ca obiect asigurarea acceselor la proprietățile situate pe nu mai puțin de 15 drumuri județene.

Astfel, în prezent, lucrările se desfășoară pe DJ 109B Fundătura – Cornești, unde vor fi realizate 462 de accese la proprietăți. Până în acest moment au fost deja finalizate 51 și se execută, în continuare, lucrări de săpături, montarea de tuburi și realizarea de timpane la alte accese.

De asemenea, pe DJ 109D Jucu lucrările se apropie de finalizare, fiind deja executate 46 de accese la proprietăți din cele 47 prevăzute. De asemenea, pe DJ 107N Băișoara – Moara de Pădure – Valea Ierii au fost executate 45 de accese la proprietăți din cele 80 prevăzute.

„Am trecut la un alt nivel în ceea ce privește drumurile județene, urmărind să asigurăm atât condiții optime de circulație cât și un plus de siguranță și ușurință în utilizarea acestora și a zonelor adiacente. Ccca. 2.100 de proprietăți vor beneficia de acces reabilitate la drumurile județene pe care acestea se situează, urmând ca, dacă situația o va impune, să mai realizăm încă 1.000 de accese”, menționează președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Totodată, pe DJ 105T Popești – Corușu – Săliștea Nouă – Săliștea Veche au fost finalizate 138 de accese din cele 431 prevăzute, în timp ce pe DJ 161B Bogata – Călărași, din cele 158 de accese prevăzute au fost finalizate 18, în condițiile în care, la peste 90% dintre accese au fost montate tuburile de scurgere, a fost realizată balastarea, urmând să se execute lucrările de cofrare și turnare a betonului în vederea finalizării acestora.

Pe DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu județul Sălaj, din cele 234 de accese prevăzute, 151 au fost finalizate. Nu în ultimul rând, pe DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău, unde este prevăzută realizarea a 449 de accese, lucrările au demarat în cursul săptămânii trecute.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY