2021: Lucrări de modernizare sau de întreținere pe 360 de km de drumuri județene

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a investit masiv în lucrările de întreținere și de reabilitare derulate pe 37 de drumuri județene. 

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a declarat: “2021 se încheie cu un bilanț foarte bun din perspectiva lucrărilor de reabilitare derulate pe drumurile județene. Am reușit să acționăm, iată, pe 37 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, fiind vizată o lungime totală de peste 360 de kilometri. Aceștia se adaugă celor aproape 900 de km efectivi asfaltați în perioada 2016-2020. Aceste programe de investiții vor continua și anul viitor, astfel încât întreaga infrastructură de transport administrată de instituția pe care o conduc să fie complet modernizată“.

 În ceea ce privește investițiile din cadrul programelor de lucrări de modernizare și reabilitare, în cursul anului 2021 Consiliul Județean a desfășurat lucrări pe șapte drumuri sau sectoare de drumuri județene, care însumează 85 kilometri.

La capitolul lucrări de întreținere, până la finele acestui an, angajații Consiliului au acționat prin așternerea de covor asfaltic, reparații și alte operațiuni necesare menținerii condițiilor tehnice corespunzătoare, pe 30 de drumuri sau sectoare de drumuri județene. Au beneficiat de astfel de investiții drumuri cu o lungime totală de peste 275 kilometri. Dintre aceștia, 70 kilometri au fost efectiv asfaltați.

Comments

comments

SHARE
Previous articleProducătorul de mezeluri LeFruMarin intră în reorganizare judiciară
Next articleCSR: Grupul EON a modernizat sistemele de iluminat în ”Școlile copilăriei”
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

9 − 6 =