Consiliul Județean are 26 de proiecte europene în derulare

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj este instituția administrației publice județene cu cel mai mare număr de proiecte europene aflate în derulare în acest moment. Potrivit președintelui instituției, Alin Tișe, în prezent, Consiliul Județean are 26 de proiecte europene, care totalizează 430 de milioane de lei. Suma reprezintă 85 la sută din bugetul județului Cluj.

De asemenea, președintele Consiliului Județean a adăugat că, pe lângă proiectele europene, administrația județeană a depus și proiecte care pot fi finanțate prin Programul Național Anghel Saligny, derulat de Guvernul României, precum și proiecte care vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Cele mai importante sunt proiectul Spitalului Pediatric Monobloc și cel al Centrului Integrat de Transplant.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSituația drumurilor județene din Cluj
Next articleLogiscool organizează cursuri de programare pentru elevi
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × 3 =